RAZIF ISMAIL  
              TRADER & PRO. TRAINER


Anda Seorang TRADER & Risau Prestasi Masih Lagi

Tak Memuaskan Sebab Tak Trade Dengan Ilmu Yang

Yang Betul Serta Berstrategi? Tercari - Cari Servis Coaching Forex

Yang Profesional dan Ekslusif Dengan Harga Patut?




Terbongkar!!! Pakej Belajar Forex Lengkap Dengan

Teknik Forex Sebenar Yang Belum Pernah Didedahkan...

 
Formula Rahsia Menjana Pendapatan 5 Angka $$$

 
                       


Sebelum Tue Saya Nak Tawarkan Panduan Forex

Saya ada TAWARAN menarik untuk anda. Dapatkan ebook 15 Tips Menjadi Super Trader pada harga
RM47
PERCUMA di bawah ini. TERHAD untuk 200 orang terawal sahaja.
Isikan Maklumat Anda di bawah dan dapatkan juga Tips Percuma Trading
Bertindak segera sebelum link ini saya TUTUP




Nama Anda:
Email Anda:


Apa Itu Forex?        

    Forex  adalah daripada singkatan Foreign Exchange atau Tukaran Mata Wang Asing. Forex merupakan pasaran kewangan terbesar di dunia dengan nilai transaksi harian melebihi $5 TRILLION SEHARI! Ia jauh mengatasi pasaran-pasaran lain seperti Saham, Komoditi, Logam dan lain-lain.

    Forex diniagakan selama 24 jam sehari dan 5 hari seminggu. Pasaran dibuka bermula daripada pasaran New Zealand (Wellington) diikuti dengan Australia (Sydney),kemudian jepun(Tokyo),Hong Kong, German (Frankfurt), Britain (London) dan akhir sekali US (New York).

    Perniagaan ini juga tidak memerlukan pertukaran dari segi fizikal seperti menukar wang di money changer (Kaunter Tukaran Mata Wang). Kini ia boleh dilakukan secara ONLINE sahaja!! Asalkan ada komputer/smartphone & internet, anda bebas untuk trade di mana-mana pada bila-bila masa.

    Apa yang hebat tentang forex ialah, Kuasa forex membuktikan kita semua boleh menjana pendapatan lumayan daripada forex dengan pantas dan mudah!!

    Untuk menjadi seorang Trader Forex Malaysia yang berjaya , anda hanya perlukan komputer / smartphone, internet dan sedikit modal mengikut kemampuan anda. Itu sahaja!


Dari Tim Kursus Belajar Forex dot.com???

  • Pernahkah anda terfikir dan mencari peluang untuk menceburi bidang yang memberikan pulangan yang tinggi setiap bulan?
  •          Pernahkah anda sedar bidang forex memberikan margin pulangan yang amat besar?

  •          Pernahkah anda terfikir kenapa orang sanggup melaburkan separuh pendapatan mereka hanya untuk forex?

  •           Pernahkah anda tahu  bahawa bidang forex adalah bidang yang diceburi oleh ramai jutawan dan bank-bank dunia?

  •           Pernahkah anda cuba mempelajari dan memberi peluang kepada diri anda untuk menceburkan diri dalam bidang ini?



   Para pembaca sekelian,

    Selamat sejahtera pembaca semua. Jika anda berada pada halaman ini, ini bermakna anda sekurang-kurangnya tahu serba-sedikit dan pernah belajar forex sebelum ni. Dan pastinya anda hendak tahu dengan lebih lanjut tentang kuasa forex yang mampu mengubah hidup kita.

    Super trader @ jutawan forex, ini adalah 2 istilah biasa yang kita dengar diluar sana. Mereka ini telah berjaya mengaut keuantungan yang amat lumayan hasil daripada trading dengan teknik forex sebenar yang betul.

    Namun malangnya berapa ramai forex trader yang rugi dan mc (margin call) akaunnya serta  yang telah tertipu dengan dakwaan sifu@guru forex yang mengatakan boleh membantu mereka Berjaya dalam bidang ini. Mereka mengatakan diri mereka telah Berjaya dan berjanji bermacam –macam yang indah kepada pelajar-pelajar dan yang mendukacitakan mereka ditinggalkan terkapai-terkapai tanpa dibantu sifu@guru nya.

    Dengan tujuan inilah Kursus Belajar Forex dot.com rasa terpanggil untuk mengajak mereka dan anda yang mempunyai minat dalam bidang forex untuk menjadi Trader Forex Malaysia yang berjaya.

    Anda boleh mengaut keuntungan seperti mereka, malah boleh kaut lebih banyak lagi. Apa yang memberi kelebihan dan perbezaan adalah anda seorang yang bertauliah, berilmu dan layak untuk menjalankan perniagaan forex ini.


    Mesej khas ini saya tujukan kepada anda diluar sana. Carilah ilmu dan mentor yang betul. Kerjaya sebagai forex trader adalah kerjaya yang pasti memberikan pulangan yang amat lumayan. Ini fakta yang telah terbukti dan tidak boleh disangkal lagi.

    Teruskan skrol sehingga habis 'page' ini, jangan skip kerana setiap perkataan yang saya tulis mempunyai manfaat untuk anda mempelajari tentang selok belok sebagai Trader Forex Malaysia berjaya.

Anda tidak perlu mengambil jurusan daripada mana-mana universiti pun untuk belajar forex .


Saya memperoleh rezeki di bawah melalui trading forex :


USD 734.50 X 3.9 = RM 2,864.50




USD 950.88 X 3.9 = RM 3,708.40



USD 1,043.28 X 3.9 = RM 4,068.80


    Secara jujurnya, saya tak ada niat untuk menunjuk-nunjuk sebahagian statement trading saya, tetapi nanti anda kata saya menipu tanpa bukti. Jadi ini adalah sebagai bukti sebenar pendapatan hasil daripada trading saya yang pernah saya perolehi. Saya tak boleh tunjukkan kesemuanya. Ini adalah sebahagian sahaja pendapatan daripada hasil trading forex.

    Jika anda buat sedikit analisis, ini adalah hasil pendapatan daripada trading forex pada bulan Disember 2014 dan Januari 2015 .Dalam masa 2 bulan sahaja jika dicampur ketiga-tiga keuntungan ini adalah RM10,641.70 . Masa ini saya masih belum fokus dan memberikan tumpuan sepenuhnya sebagai full time trader. Saya masih boleh maintain setiap bulan .Bayangkan jika anda trading sebegini secara full time, sudah tentu anda boleh buat duit banyak lagi. Alangkah nikmatnya hidup. Betul tak Bro!



  Saya Razif  Ismail Akan Bantu Anda!

              





      Saya Razif Ismail seorang TRADER dan TRAINER kepada ramai student forex. Penglibatan saya dalam bidang ini bermula pada tahun 2010.

    Sejak itu juga saya mendalami pelbagai teknik-teknik dalam pasaran forex. Bukan sekadar mengkaji, saya juga mendalami pelbagai ilmu forex dari dalam dan luar negara.

    Alhamdulillah saya berjaya menemui strategi terbaik dan berjaya menghasilkan keuntungan konsisten setiap bulan dan membina empayar perniagaan sendiri hasil menjalankan teknik-teknik yang saya temui dan pelajari dari mentor-mentor  hebat. Saya juga telah berjaya membantu ramai Trader baru dan lama melebarkan sayap mereka melalui perniagaan trading forex.

       Ada yang dah mencapai hingga 5 angka sebulan. Dikalangan mereka ada yang full time trader dan ada yang part time sahaja.

    Selepas 9 tahun menjalankan perniagaan forex , saya nak kongsikan pengalaman dan ilmu kepada anda dalam satu sesi seminar forex dan personal coaching forex yang santai iaitu "Kursus Belajar Forex" . Ramai yang minta saya kongsikan ILMU dan PENGALAMAN sepanjang 9 tahun saya menjalankan perniagaan ini dan sekarang adalah masa terbaik.

    Teruskan pembacaan anda, saya akan lampirkan bukti dan tips bagaimana saya telah mencapai tahap yang sungguh hebat ini.


Fakta @ kuasa forex Wajib anda Tahu!

  1. Tahukah anda bahawa transaksi forex bernilai hampir 5 Trillion USD sehari.
  2. Lebih 30% pendapatan Warren Buffet (Orang terkaya di dunia 2008) adalah dengan buat duit dengan Forex.
  3. Urusniaga tukaran mata wang forex juga melibatkan bank-bank di Malaysia dan mereka juga menghasilkan pendapatan darinya.
  4. Trader forex terkenal  George Soros pernah menghasilkan USD 1 Billion sehari dalam urusniaga forex?
  5. Forex boleh mengubah hidup anda sekelip mata menjadi kaya jika anda belajar  dan mahir ilmu forex.



INI ANTARA MANUSIA BERJAYA DALAM BIDANG FOREX



                                                                                              DAN ZANGER

    Seorang Super Trader bernama Dan Zanger, dari hanya seorang kontraktor binaan telah meraih keuntungan dalam bidang forex. Beliau mengubah akaun forex nya dari USD10,000 menjadi USD 18,000,000 dalam tempoh hanya 1 tahun 6 bulan. Ini bermakna kita juga mampu mengubah akaun kita dari USD1,000 menjadi USD180000 dalam masa 1 tahun 6 bulan.



LARRY WILLIAM

    Lulusan jurnalistik University of Oregon ini pernah mengubah sebuah akaun realnya dari USD10,000 menjadi USD1,147,000 dalam tempoh hanya setahun dalam satu pertandingan yang dianjurkan Robin Trading Company. Sehingga kini belum ada yang mampu memecahkan rekod beliau.

 


WARREN BUFFET
    Warren Buffet adalah seorang lagenda terkenal seluruh dunia. Beliau seorang investor dalam bidang forex dan stock. Beliau pernah meraih keuntungan ratusan billion USD . Beliau juga meletakkan namanya sebaris dengan tokoh -tokoh orang terkaya di dunia.



ED SEYKOTA


Edward Arthur Seykota adalah seorang trader komoditi Amerika Serikat kelahiran Belanda. Ia adalah salah seorang pelopor trading dengan komputer pada awal tahun 1970 an dan seorang trend following Trader. Prestasi Ed Seykota yang paling hebat adalah mampu mengembangkan dana klien dari USD 5,000 menjadi USD 15,000,000 iaitu peningkatan dalam 300,000% dalam  jangka masa 12 tahun.

MENGAPA PILIH UNTUK BELAJAR DAN TRADE FOREX?

  • Dunia sekarang sangat mencabar dan kos kehidupan juga semakin meningkat dan sudah tentu akan terus meningkat dan tidak akan turun lagi. Setiap individu memerlukan belanja yang banyak untuk membesarkan anak-anak dan mencukupkan keperluan keluarga.
  • Maka rata-rata penduduk dunia majority adalah daripada golongan pertengahan dan ke bawah. Kalau ditanyakan seorang demi seorang sama ada income mereka mencukupi  atau sebaliknya,maka mestilah majority akan berkata tidak pernah cukup.

  • Jadi apakah jalan penyelesaiaanya? Tentulah  sama ada kerja lebih masa @kerja sampingan @ buat mlm dan macam –macam lagi untuk memenuhi keperluan mereka. Maka dengan sebab itu anda perlu pilih bidang perniagaan antarabangsa ini atas sebab-sebab berikut :
    Forex merupakan salah satu Lubuk Emas  kalau nak jana Pendapatan yang sangat lumayan mudah dan pantas?

   Modal permulaan rendah..tak seperti perniagaan konvensional lain.
   Kerja separuh masa,gaji sepenuh masa. Anda Cuma perlu trading jika ade peluang saja.
   Anda tak perlu mencari klien, pelanggan, downline atau menjual sebarang barang.
   Forex adalah 24 jam. Jadi, anda boleh menjana wang ketika harga matawang naik dan juga ketika harganya turun.

   Anda akan mempunyai masa untuk keluarga kerana forex tidak memakan banyak masa. Anda tak perlu keluar rumah

   Ilmu perniagaan yang boleh diwariskan.
   Anda bebas menjana pendapatan
  di mana saja selagi ada komputer dan internet.


Tetapi Forex Bukanlah Semudah dijangka!!!.

Kerap kali, saya mendengar banyak keluhan dan masalah daripada rakan-rakan trader . Hampir setiap hari ada sahaja mereka bertanya tentang forex.


Masalah-masalah Yang Kerap Saya Terima:

  • Tidak tahu pemilihan currency yang betul untuk open position
  • Takut rugi dalam forex kerana tidak belajar forex dengan betul
  • Tidak ada kemahiran menganalisis harga pasaran (teknikal & fundamental)
  • Tidak tahu apa itu forex secara keseluruhannya.
  • Tiada panduan atau guru yang boleh membimbing
  • Tidak tahu strategi berkesan menjana profit secara konsisten

Risiko Trading Forex Tanpa Ilmu Yang Betul

1.   Kehilangan Wang :
    - Walaupun banyak belajar forex daripada buku-buku, ebook, dan seminar , tetapi masih gagal menemui teknik forex berkesan . Anda akan terus dan terus gagal. Situasi ini sering berlaku pada Newbie dan Otai Trader. Betul Tak Kawan?

2.   Buang Masa :
    - Ramai Trader sibuk mencari strategi 100% profit (holygrail). Maaf kawan dalam forex kadang -kadang kita pun boleh rugi. Tapi persolannya bagaimana kita menjadikan keuntungan melebihi kerugian .Di Kursus Belajar Forex dot.com , insyaallah kami akan tunjukkan bagaimana mempertingkatkan prestasi trading anda dan konsisten profit.

3.   Cepat Putus Asa :
    - Ramai trader Forex merasakan pasaran terlalu kejam pada mereka. Setiap kali open position hasilnya negatif.


Kenapa Ramai Trader Forex Malaysia Gagal

Mesti anda tertanya-tanya mengapa anda masih gagal hingga ke hari ini .Walaupun banyak buku-buku forex telah dibaca , banyak mengikut seminar dan membaca blog - blog percuma di internet, anda masih gagal mencapai keuntungan secara konsisten.Sekejap profit, sekejap loss bila di tolak tambah hasil hujung bulan emmm, rugi lagi.

  Ini semua berpunca :


      Tiada pengetahuan asas yang betul dan tidak mengetahui teknik forex sebenar

      Merasa diri dah cukup pandai

     Menggunakan strategi yang sama bagi setiap situasi market

      Tidak mengetahui rahsia di sebalik mengapa harga bergerak up atau down.
       Yang Paling penting , tiada guru atau mentor untuk merujuk masalah ..

    Anda mungkin akan kerugian beribu-ribu (atau puluhan ribu, dan mungkin juga ratusan ribu) ringgit dalam masa beberapa hari (atau jam) sahaja!    Maka carilah mentor @ guru yang betul..

Kursus Belajar Forex adalah tempat yang betul untuk anda bermula.


Jika anda kata YA!!! Tahniah!!!!

 

REZEKI KITA TELAH DITENTUKAN TUHAN SEJAK AZALI,

TAPI NASIB BOLEH DIUBAH DENGAN USAHA DAN DOA.

   

Revolusi Besar Kursus Belajar Forex dot com

    Bermula 2015, kursus belajar forex dot.com mengalami Revolusi Besar dalam Misi Jelas kami untuk terus membantu dan memberitahu lebih 30 Juta Rakyat Malaysia tentang Rahsia dan Kehebatan bidang forex ini. Maka dengan Misi Jelas ini, kami membawa beberapa modul dan panduan yang bakal anda pelajari dalam kursus ini.

    Saya tak boleh tunggu anda. Saya tak nak paksa orang yang masih belum terbuka minda. Saya tak nak paksa orang lain untuk jadi Trader Forex . Saya masih baru dalam bidang forex ini. Tetapi ada rakan-rakan yang menggelar saya sudah berjaya dalam bidang ini. Saya dapat menghasilkan income yang  konsisten setiap bulan. Dan saya percaya sesiapa sahaja boleh lakukan sedemikian. Persoalannya, bilakah langkah pertama hendak bermula?



SIAPA BERTINDAK DIA BERJAYA!!!!


    Memperkenalkan Pakej Belajar Forex Lengkap Secara Seminar Coaching & Personal Coaching Forex.

Pengajaran Secara Intensif dan Eksklusif . Fokus tumpuan pengajaran 100 % .

    
 
    KHAS UNTUK :

1. PARA TRADER :

- Mereka yang dah lama berkecimpung dalam bidang ini tapi trade masih huru hara..selalu je loss,prestasi turun naik,masih blur2 lagi nak analisis market atau dh mula rasa nak tinggalkan bisnes ni..Sabar dulu, jangan risau abang boleh bantu.


2. PEKERJA AWAM/SWASTA :

 - Anda yang masih bekerja tapi nak cari income lebih..ni salah satu pilihan untuk anda tambah income..Tapi saya kerja shift,camne? No hal..ni memang  untuk uolls! Forex  24 jam, ada banyak cara dan strategy untuk trade ikut masa anda..


3.  CEO & PENGARAH :

 - Of course you wajib datang! ni salah satu pelaburan syarikat anda..camne tu en. razif, saya x faham? Forex memerlukan modal, tak semestinya banyak tapi kalau ada modal optimum dan mahir ilmu trading, confirm boleh meletup..nak tahu? kena datang ler..



   
    BUKAN UNTUK :


1.SLEEPING FUNDER   -
- Bagi duit kat owang, pastu suruh owang trade kan..Emm, maaf kami tak terima orang camni ..kami hanya mengajar dan membimbing ilmu forex hingga anda boleh trade sendiri dan profit konsisten..Hati2 banyak scam camni..

 

2.STUDENT   
- Sori! bukan abang x bagi adik datang belajar.. forex perlukan modal dik..so duit mak ayah better digunakan untuk  belajar dulu ye..dah abis study nanti jumpa abang k..hehe..

 

3.ORANG YG XDE MOTIVASI  -
- Labur duit dalam forex pastu nak cepat kaya, nak hasil cepat, malas nak ulangkaji market, malas nak amik tahu hal ekonomi dunia, emm lepas tu give up!..Maaf tuan, perniagaan ni bukan untuk anda..Forex is business, Learning forex is a process, everything is result..Faham ke x abang speaking ni?



     
    
                             



     Encik Razif, saya tahu untuk belajar ni memerlukan komitmen dan mengeluarkan kos untuk pelaburan     ilmu yang bakal saya perolehi.  Berapakah kos nya YA?                        
                                                          
   
SEMINAR  / GROUP COACHING 
(ADVANCE)

PRIVATE / PERSONAL COACHING
(ADVANCE)
TERHAD 15 PESERTA
ONE ON ONE
(Anda boleh bawa seorang kawan / pasangan
belajar bersama jika mahu)

2 HARI
2 HARI
MODUL DARI BASIC HINGGA ADVANCE
MODUL DARI BASIC HINGGA ADVANCE
3 BEST STRATEGY
3 BEST STRATEGY
FREE REFRESH CLASS
FREE REFRESH CLASS
 RM 797
RM 1297

Tetapi saya berikan anda tawaran ISTIMEWA!

Berapa Kos Pelaburan Ilmu INi?

RM 1297
RM 797

Hanya....

    Tawaran Ini Khas Kepada Yang Mendaftar dan Membuat

Bayaran Awal

Tempat TERHAD!


PROMOSI SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN!!

 PAKEJ SEMINAR COACHING               PAKEJ PERSONAL COACHING

RM 797                                                    RM 1297
RM 497 Sahaja                     RM 997 Sahaja

(Diskaun RM 300 Seminar Coaching & Personal Coaching)

 
Anda hanya perlu buat bayaran deposit RM300 sahaja terlebih dahulu. Baki nya anda boleh jelaskan
sebelum atau pada hari kursus bermula
                                                         

                               

 

 Kenapa Belajar FOREX dengan Kursus Belajar Forex  ???

  • Ramai Trader Forex Malaysia sukar dan mengambil masa yang lama untuk menguasai teknik forex kerana hanya berpandukan buku-buku, blog, forum dan ebooks berbentuk teks dan gambar.

  • Mereka tiada mentor ibarat sesat dalam perjalanan.

Kini melalui kursus forex yang saya anjurkan, insyallah anda akan mendapat perhatian khusus, kaedah belajar forex serta penguasaan teknik forex  menjadi semakin MUDAH dan CEPAT. Pendekatan yang lebih STRAIGHT FORWARD kearah kejayaan.


Apa Yang Akan Anda Belajar Sepanjang Kursus Ini?

  • Pengajaran di ajar SECARA Personal Coaching atau Seminar / Group Coaching
  • Kursus Belajar Forex merupakan program Bimbingan Intensif Dan Menyeluruh yang akan membantu anda mencapai impian bergelar Trader Forex Malaysia Profesional'.

  • Bimbingan adalah daripada peringkat asas sehingga ke peringkat Profesional Trader.
  • Bagi mereka yang ingin menjadikan forex sebagai kerjaya sepenuh masa anda, program   ini adalah suatu Opsyen untuk anda berjaya!

  • Amat perlu & sesuai bagi mereka yang ingin serius di dalam bidang forex dan ingin menjadi FULL TIME TRADER yang berjaya mencipta kekayaan dengan keuntungan konsisten.

Pelbagai Modul yang telah saya susun untuk kursus ini berbeza untuk setiap peserta, mengikut tahap penguasaan masing-masing:

     Jika anda merupakan seorang
Newbie Trader :
Anda akan didedahkan dengan pengenalan dari awal termasuklah belajar forex asas, langkah-langkah membuka akaun forex, waktu trading dan bagaimana untuk deposit dan withdraw duit dari akaun FOREX mengikut broker masing-masing.

    Jika anda telah ada serba sedikit @ Medium Trader:

 Kita akan mulakan dari mana-mana modul yang anda 'kurang' melalui mana-mana pembacaan atau seminar yang telah anda hadiri.

    Jika anda telah pun berpengalaman dalam trading

 Kita akan belajar forex @ fokuskan tentang tip-tip dan teknik-teknik bagaimana untuk memaksimakan keuntungan dan meminimakan kerugian.


      Kesimpulannya, (kursus belajar forex dot.com) ini memfokuskan tentang apa yang anda perlu tahu dan apa yang anda

  mahu tahu tentang FOREX, segalanya akan dirungkaikan. Matlamat saya untuk setiap sesi personal coaching adalah

  bagaimana setiap pelajar saya
tahu dan menguasai teknik forex sebenar untuk menjana keuntungan secara konsisten.


Antara Modul Yang Bakal Diajar

 

    • Pengenalan Forex :

    • - Bagaimana buit dengan forex, Cara buka  akaun trading
    • Terminologi Dalam Forex :

    • - Ketahui asas dalam forex sebelum mula trading
    •            Analisis Teknikal & Fundamental :

    •       - Kuasai ilmu pelbagai bentuk pattern dalam market dan rahsia disebaliknya serta membaca news.

    • Pelbagai Strategi  berkesan, Ikut Situasi:

    • - 3 FORMULA RAHSIA mendapatkan entry terbaik untuk meraih profit yg kami panggil Teknik Super F&P.
    •           Support Dan Resistance :

    •       - Kenalpasti paras-paras dalam market yang menggerakkan harga dan jenis-jenis S&R

    •           Memaksimum dan Meoptimum Penggunaan Indikator DalamTerminal :

    •       - Kuasa cara menggunakan pelbagai tool dengan betul dan efektif

    •          Tip Menggandakan Akaun :

    •       - Formula bagaimana anda boleh meraih profit sehingga 700%

    •             Money Management :

    •       - Perkara wajib yang perlu anda lakukan supaya bisnes anda bertahan lama

    •           Price Action - Aksi  Harga :

    •       - Mengenal pelbagai bentuk candle, bagaimana membaca trend, ketahui bila market berubah arah..

    •          Psikologi Trader dalam Forex :

    •        - Bagaimana berfikir sebagai Trader berdisiplin dan Professional Thinking .

    • Dan Banyak Lagi Ilmu – Ilmu Forex Yang Bakal Didedahkan.

KELEBIHAN  KURSUS BELAJAR FOREX .COM

  • Menguasai ilmu Price Action secara advanced .
  • Pengajaran secara intesif dan ekslusif , ruang belajar juga selesa dan kondusif agar anda dapat fokus 100%!
  • Teknik mudah difahami dan tidak memeningkan kepala untuk analisa hanya tunggu masa sesuai untuk open position.
  • Tak perlu gunakan indicator / EA!
  • Tiada masalah sama ada anda Newbie atau berpengalaman. Modul kami sesuai untuk semua Trader.
  • Modul yang lengkap dari basic hingga advanced, boleh digunakan selagi anda masih bergelar Trader.


TERBUKTI BERKESAN DIGUNAKAN DARI KINI HINGGA SELAMANYA.

ANDA TAK PERLU UBAH LAGI!!!

MODUL YANG LENGKAP SEHINGGA ANDA BOLEH BERKATA “INI KURSUS TERAKHIR AKU”.

TAK PERLU LAGI BELI EBOOK, ATAU HADIRI KURSUS LAIN.



DENGAN KURSUS BELAJAR FOREX DOT COM

INSYALLAH!!! KEJAYAAN BAKAL MENJELMA UNTUK ANDA


 



 



 











   ANTARA PESERTA YANG PERNAH BELAJAR DENGAN KURSUS KAMI ....




Tuan Kamarol dari Johor



Tuan Aslam dari Kuala Lumpur



Tuan Lokman dari Melaka


Pn . Noorma dan Anak dari Selangor




Tn. Arif dan Isteri dari Negeri Sembilan



BONUS GILER DARI KAMI


WEEKLY TRADE SETUP ANALYSIS :

       Setiap hujung minggu , saya akan menghantar setup @ analisis pasaran untuk anda. Saya akan bagi tip-tip dan         

    panduan untuk anda membuat pemilihan currency yang terbaik untuk trading. Anda juga akan mendapat gambaran dalam

    bentuk email bergambar setup price action , paras key level dan kajian trend pasaran . Bonus ni PERCUMA untuk

    semua  pelajar seminar & personal coaching Kursus Belajar Forex.


BONUS TAMBAHAN SEUMUR HIDUP!!!

1. TEAM INSTAGRAM GROUP:

        Anda akan mendapat tip secara harian atau mingguan tentang analisa chart. Analisa akan diberikan oleh sifu dan rakan-rakan di forex study group kami. Perbincangan secara bersama antara member@ ahli kursus belajar forex .com juga dilakukan untuk panduan bersama networking. Dengan menyertai kursus ini anda secara automatik layak mendapat keahlian group ini..

      
2. PERTANYAAN EMAIL:

    Jika anda mengalami sebarang masalah atau tidak faham selepas menghadiri kursus ini. Anda sentiasa dialu-alukan menanyakan soalan kepada admin setiap hari. Admin akan cuba reply sepantas boleh bagi meleraikan kekusutan anda.Anda akan dilayan sebaik mungkin. Itu jaminan kami.

3. WhatApp/SMS :

    Pilihan ketiga adalah kaedah yang lebih mudah. Anda akan mendapat support terbaik dari admin dimana saja anda berada.Anda bebas memilih mana-mana kaedah bagi mendapatkan bantuan menyelesaikan masalah anda. Di pihak kami, kami menjanjikan anda sentiasa dibantu @ support secara terbaik bagi kita membina networking secara berkumpulan.





JAMINAN PULANGAN WANG!

Jika anda tidak melihat sebarang perubahan pada prestasi trading anda dalam tempoh 90 hari,
anda berhak menuntut semula wang anda telah bayar..


Tempat Duduk Sangat Terhad!!!
Maka Untuk Pastikan Anda Dapat Menyertai Sesi Ini
Maka Apa Yang Anda Perlu Lakukan Adalah KLIK DAFTAR SEKARANG,
Ikut Arahan Diberi dan Bayar Yuran Pendaftaran Sebanyak

 
RM 497 (Seminar Coaching)
  RM 997 (Personal Coaching )

HARGA DIATAS ADALAH HARGA PROMOSI !!!
BAKAL DINAIKKAN BILA-BILA MASA!!!

REBUT PELUANG  SEMENTARA HARGA MASIH RENDAH...


DAFTAR SEKARANG
PENDAFTARAN KURSUS BELAJAR FOREX



SEMINAR KAMI KEMBALI!!!

Pakej Seminar / Group Coaching
(Kelas Intensif)

Tarikh:

 8 & 9 September 2019 (Ahad & Isnin)

 

Masa:

  9.00 pagi - 5.00 petang (2 Hari)

 

Tempat:

Setapak, Kuala Lumpur.

(Tempat akan diberitahu kemudian)



Tempat adalah eksklusif kepada kumpulan peserta yang kecil sahaja!

(SELESAI..)


 


ATAU

 
Pakej Private / Personal Coaching

 

Tempat:

Melaka & Kuala Lumpur
(Tempat akan diberitahu kemudian)

Masa:

  9.00 pagi - 5.00 petang (2 Hari)

Pertanyaan Hotline :
018-3158514 (Call/SMS/Whatapp)




    *Untuk personal coaching anda boleh menghubungi admin untuk temujanji.
*Untuk permintaan coaching selain lokasi diatas boleh berunding terus dengan admin untuk temujanji.
Berikan tarikh anda mahu dan saya akan lihat jadual saya.







FAEDAH-FAEDAH LAIN
  • Anda Akan Diajar Selok Belok Bidang FOREX
  •             Anda Akan Dapat Pelbagai Ilmu Baru dan kenal apa itu forex.

  •           Anda Dapat RamaiI Kenalan Yang Berfikiran Untuk BERJAYA

  •           Anda Dapat Mengetahui Kenapa Perniagaan Ini Menjadi Rebutan.

  • Anda Akan Sentiasa DI BRAIN WASH Untuk Sentiasa POSITIF
  •          Anda Akan Dapat Ilmu Daripada Rakan-Rakan Yang Berpengalaman

  •          Anda Akan Dapat Tahu Betapa Senangnya MENJANA KEKAYAAN

  •           Anda Akan Dapat Tahu Potensi Bidang Forex Ini Dalam 3 TAHUN AKAN DATANG.


APA LAGI FAEDAH YANG BAKAL ANDA DAPAT ???

  1. Rahsia Buat Duit Dengan MUDAH HANYA DEPAN LAPTOP
  2. Sokongan 100% Dari Saya Dan Rakan-Rakan Trader.
  3. Bagaimana Hindari  Anda Ulangi Kesilapan Trading Masa Lalu.
  4. Ilmu Ciri-Ciri TRADER FOREX MALAYSIA BERJAYA, CEMERLANG DAN SUKSES
  5. DAN Pelbagai Lagi Faedah Yang Saya Sendiri Tak Larat Nak TulisI....


Semoga Kejayaan akan sentiasa mengiringi Anda.......

Dalam Kursus ini , terdapat pelbagai sesi khas yang perlu anda jalani untuk memastikan anda tidak tersilap langkah dalam membuat pelaburan forex dan pastinya kami ingin melihat anda berjaya dalam pelaburan ini!

Harga Yuran yang dikenakan adalah SANGAT MURAH berbanding dengan nilai ilmu yang sangat tinggi yang akan disampaikan oleh kami! Oleh itu, Yuran untuk kursus ini untuk masa akan datang pastinya lebih mahal daripada harga sekarang! Saya tidak akan kenakan lagi harga murah gila ini pada seminar yang akan datang!

Anda mampu menjadi Jutawan Forex @  TRADER FOREX MALAYSIA terkemuka  malahan di dunia sekalipun!

Apa yang penting adalah ilmu, mentor,usaha dan tawakal.


PENUTUP......

Pelaburan dalam FOREX memang tidak dinafikan keuntungannya, marilah sertai kami di kursus belajar forex .com dengan harga yuran penyertaan yang sangat murah. Ikhlas dari KAMI untuk anda!

P/s 1 - Untuk menjadi seorang forex trader yang berjaya, pelbagai teknik dan kaedah yang perlu anda kuasai. Anda jangan fikir  anda buat terus boleh berjaya? Oleh itu, mulakan langkah anda ini dengan terus sukses bersama kami!

P/S 2 - Saya pasti anda mampu menguasai ilmu perniagaan forex ini dengan cepat apabila menghadiri kursus anjuran kami .Kursus forex ini lebih unik berbanding kursus forex yang lain kerana kami akan GUIDE anda satu persatu! Itu satu jaminan!



    Ikhlas,

                                                                                               

     RAZIF ISMAIL                                                                                           
                                                                                                   
    Website  : kursusbelajarforex.com 
    Hotline  : 018-3158514 (SMS/Whatapp)
    Email      : kursusbelajarforex@gmail.com
  
   
Page      : www.facebook.com/     KursusBelajarForexClub                                                                                                       

   



Utama :: Tempahan Coaching :: Kelas Gold